Siirry sisältöön

Kestävät, miellyttävät ja aina laadukkaat kotimaiset tuotteet joka kotiin

Autamme ihmisiä nukkumaan ja viihtymään valmistamalla miellyttäviä ja kestäviä vuodevaatteita sekä patjoja ja petauspatjoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja kestävät, perinteiset puuvillatuotteet ja uutuutena Antistress-vuodevaatteet. Valmistamme tuotteita myös erikoismittaisina esimerkiksi veneisiin ja asuntoautoihin.

Sisustuspatjat, kuten taittopatjasarjat puusohviin ovat perinteistä tuotantoamme. Meillä valmistuvat myös käsityönä korkealuokkaiset, suomalaiset sisustushuonekalut, kuten sohvat, nojatuolit, rahit ja sängynpäädyt. Nämäkin voidaan valmistaa uniikkina, asiakkaan mittapiirusten mukaisesti.

Olemme erikoistuneita yksilölliseen palveluun. Toimitamme tuotteitamme myös erikoiskokoisina. Toimimme Tampereella, Hervannassa sijaitsevassa teollisuushallissa.

Kotimaista laatutyötä jo yli 70 vuotta

1930-luvulla perustettu Tilke- ja Keinovillatehdas oli alku Laatupeite Oy:lle. Vehmaisissa alue tunnettiin aikanaan lumppurinkulmana, sillä vanha yritys harjoitti lumpun keräystä ja jalostusta. Laatupeite perustettiin materiaalin jatkojalostusta varten, pääasiassa peittojen ja tyynyjen tuotantoon.

Seuraava suuri muutos tapahtui 60-luvulla, kun vaahtomuovi ja muut keinokuidut tulivat markkinoille. Silloin siirryttiin patjojen käsitäytöstä vaahtomuovilevyihin. 1960-luvulla tehtiin lapsille ja nuorille kovia "ryhtipatjoja". Vaahtomuovi on säilyttänyt asemansa yrityksen johtavana patjamateriaalina.

Omistus ja tieto-taito ovat kulkeneet suvussa. Heikki Lehtimäki aloitti Laatupeite Oy:n toimitusjohtajana yhtiötä perustettaessa, hän jatkoi vuoteen 1990, jolloin ohjaksiin tarttui poikansa Kari Lehtimäki. Kari Lehtimäki toimi yrittäjänä ja toimitusjohtajana kesään 2016 asti. Hänen poikansa Sami Rainevuo on Laatupeite Oy:n nykyinen toimitusjohtaja ja näin perheyritys jatkaa toimintaa jo kolmannessa polvessa. Nykyisin Laatupeite Oy:ssä työskentelee kolme työntekijää.